32-річний рівнянин Микола вже давно потрапив в полу зору працівників відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків.Крапку у його незначних операціях з продажу наркозілля 10 грудня поставили бнонівці, задокументувавши факт продажу майже двох кілограмів марихуани.

Як прокоментував в.о. начальника ВБНОН УМВС В’ячеслав Кузик, працівники міліції затримали чоловіка у Млинові в ходi проведення оперативної закупки, коли той за 17500 гривень збув 1600 грамів марихуани. Як з’ясувалось пізніше, для 32-річного Миколи, уродженця Млинова, ця зустріч з правоохоронцями вже не перша, адже за його плечима вже є судимості. Зокрема, в Польщі його двічі судили за крадіжку, збереження зброї й наркотиків. Усю наркотичну рослинність працівники міліції вилучили та направили на дослідження в НДЕКЦ при УМВС.

«За цим фактом слідчі порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).  За скоєне йому загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі підозрюваний затриманий та знаходиться в ІТТ Млинівського РВ УМВС», - зазначив В’ячеслав Кузик

СЗГ УМВС України в Рівненській області